Kestävää golfkenttärakentamista Vantaan Golfpuistossa

Vantaan Golfpuisto on uusi golfkenttäprojekti, jonka myötä rakennetaan upea 18-reikäinen golfkenttä Vantaan Petikon alueelle. Vantaan Golfpuiston kentän on suunnitellut tunnettu englantilainen golfkenttäarkkitehti Martin Ebert. Martin ja hänen yrityksensä MacKenzie & Ebert on suunnitellut useita kymmeniä golfkenttiä ympäri maailmaa.

Projekti alkoi toukokuussa 2015
Arvioitu valmistumisaika huhtikuussa 2018
Laajuus 65 hehtaaria

Toimimme pääurakoitsijana ja maanrakennusurakoitsijana uuden Vantaan Golfpuiston 65 hehtaarin rakennusalueella. Golfkenttärakentaminen poikkeaa monelta osin perinteisestä maanrakennuksesta ja edellyttää erityisosaamista. Tärkeänä tehtävänämme on varmistaa, että golfkentän maanrakennus ja pohjatyöt tehdään kunnolla ja kestävästi.

Vantaan Golfpuiston työmaalla työskentelee kolme toimihenkilöämme, joiden vastuulla on 20 maanrakennusyksikköä ja maanrakennuskoneita ajavia aliurakoitsijoita.
Luovutamme neljä erillistä aluetta noin vuoden välein golf-rakentajille, jotka tekevät kentän pinnanmuotoilut ja huolehtivat kasvualustoista. Ensimmäinen 9-reikää on pelattavissa jo loppukesällä 2016.

Lue lisää Vantaan Golfpuistosta: http://vantaangolfpuisto.fi/